700 Gr kalınlığında ( iki kartvizit ), 4 renk ofset baskı tekniği kullanılarak basılır. Baskı bittikten sonra ağaç tutkalı ile çift kart birbirine yapıştırılır ve bir süre bu şekilde sıkıştırılarak beklenir. Diğer kartvizitlere göre üretim süresi bu nedenle daha uzundur. (10 iş günü)

Kartlar bütünleştikten ve gerekli kuruma gerçekleştikten sonra kenarları ister oval ister düz olarak kesim yapılıp, ambalajlanıp müşterimize gönderilmek üzere kargoya teslim edilir.
 
Sıvama Kartvizit Nedir, Nasıl Yapılır ?


Sıvama kartvizit matbaa ve baskı sektörü üzerinde yeni teknoloji ile oluşturulmuş kartvizitler arasında yer alır. Standart ve ya ekonomik bir kartvizit ile karşılaştırıldığında çok daha dayanıklı ve kurumsal olduğunu söylemek doğru olur. Normal kartvizitlerden çok daha kalın olduğu için farklı ve kaliteli bir havası vardır.
 
Sıvama kartviziti farklı kılan nedir?


Bu kartvizitler standart olan kartvizitlere göre çok daha dayanıklı ve ağırdır. Özellikle iş adamları tarafından çok fazla tercih edilir. Farklı istekleriniz için diğer kartvizit modellerimizi incelemeyi unutmayın, sağlıklı günler dileriz.