Eğer bir iş insanı iseniz ya da kurumsal bir firmada çalışıyorsanız, müşterilerinize kendinizi kısaca tanıtacağınız ve sizinle iletişim kurmalarını sağlayacağınız bir araca ihtiyacınız olacak. Bunun en güzel yolu ise, size özel bir kartvizittir.


Her ne kadar günümüzde her şey dijitalleşmeye başlasa da, kartvizitler yine vazgeçilmez bir araç olma konumunu koruyor. Zira artık genişleyen bir dünya olan sosyal medya ile kartvizit üzerinde belirtebileceğiniz bir çok alan var. Bunun yanında kare kod denilen uygulama ile de kartvizit üzerinden dijital olarak dahi müşterilerinize ulaşabilirsiniz.
Peki, size ve cebinize uygun kartvizit çeşitleri nelerdir? Bu makalemizde sizler için kartvizit çeşitlerini derledik. İyi okumalar.



Standart Kartvizit; 300 veya 350 gramaj kağıt kalınlığına sahip olan bu kartvizit, tek veya çift yönlü olarak basılabilir. Dilerseniz kenarları düz veya oval olarak seçenekleri mevcut. Aynı zamanda mat veya parlak selefon koruyucu da tercih edilebilir. Fiyat olarak adet bazında uygun olan bu kartvizitler, dijital baskıda minimum 100, ofset baskıda minimum 1000 adet olarak sipariş edilebilir.


Sıvama Kabartmalı Kartvizit; 350 gramaj kağıdın bir birine sıvanması ile elde edilen 700 gramaj kalınlığındaki bu kartvizitler, kredi kartı kalınlığında olup oldukça zengin durmaktadır. Tasarım bölgesinde istenilen yerlere kabartma ve parlaklık uygulanarak görünüm daha zarif hale getirilebilir. Kurumsal olarak oldukça etkili olan bu kartvizitler yalnızca ofset baskı olarak minimum 1000 adet olarak üretilir.



Yaldızlı Sıvama Kartvizit; yine teknik olarak 700 veya 800 gramaj kağıt olarak üretilen bu kartvizitlerin diğer baskılardan farkı gümüş ya da altın yaldız olarak basılabilmesidir. Dilerseniz çift taraflı dilerseniz bir yüzü altın veya gümüş yaldız bir yüzü kabartma laklı olarak üretilebilen yaldızlı kartvizitler, kurumsal olarak tercihi fazla olan ürünlerdir. Ofset baskıda yine mimimum 1000 adet olarak üretilmektedir.



Şeffaf Kartvizit; şeffaf bir buzlu cam görünümüne sahip bu kartvizitler, tercih edilen ve popülerliği yüksek olan ürünlerdir. Tek yön baskı olarak yine renkli ve kabartmalı seçenekleri mevcut olan şeffaf kartvizitler, ofset baskıda minimum 500 adet olarak üretilir.


PVC Kaplamalı Kartvizit; kalınlık olarak standart kağıt gramajı ya da teslin dediğimiz plastik dokulu malzemeden üretilen bu kartlar, üzerlerine parlak ya da mat PVC kaplanarak hazırlanır. 300 gramaj kağıda yapılan işlem ile yıpranmayan, yırtılmayan bir kartvizit elde edilir. Kurumsal olarak yine tercihi yüksek olan bu kartvizitler, dijital baskıda minimum 100 adet olarak üretilir.



Bütçenize uygun olan kartvizitleri seçmek ve sipariş vermek için sitemizin kartvizitler bölümünü inceleyebilirsiniz.



İletişim için; 0 552 500 00 13 numaramızdan bize ulaşabilirsiniz.