Mevcut şirketinizi tanıtmak ve bilinebilir hale getirmek için bir çok etkinlik düzenleyebilirsiniz. Hatta sektörünüzle ilgili fuarlar, markanızın tanıtımı açısından faydalı olan etkinliklerdir.


Bu tarz etkinlikler sizi müşterileriniz ile buluşturur, akılda kalıcılık sağlar. Yapacağınız görsel reklam çalışmaları ile markanızın bilinirliliği artacak.


Bir fuarda olduğunuzu düşünün. Çok sayıda insanın stantları gezdiğini ve ürünlere baktıklarını hayal edin. Bu insanların dikkatini çekmek için yapmanız gereken şey, büyük be etkili bir reklam görseli. Bunun için ayaklı bir afiş mekanizması işinizi görecektir. Taşınabilir olması ve değişebilir reklam yüzü ile uzun süre kullanabileceğiniz bir ürün olan Roll Up ayaklı reklam bannerı tam size göre bir ürün seçimi olacaktır.


Buna benzer olarak yine ayaklı reklam panoları veya Örümcek ve X banner stantlar da kullanımı açısından göze çarpar bir etki yaratacaktır.


Afiş olarak kullanabileceğiniz bir diğer ürün ise Branda baskı olabilir. Zira çeşitli ebatlar ile hazırlanacak afiş baskılar, müşterilerinizin dikkatini çekecek ve akılda kalıcılık sağlayacaktır.



Ve son olarak yine olmazsa olmazlardan muhteşem üçlümüz olan “Kartvizit, El İlanı ve Katalog”, akılda kalıcılık ve marka bilinirliliği açısından oldukça etkilidir. Katılacağınız fuar gibi etkinliklerde müşterilerinize dağıtacağınız el ilanı ve ürün katalogları ile dikkatlerini çekebilir ve sonrasında sizinle iletişim kurmalarını sağlayabilirsiniz.


Tüm bunları tasarım ve baskı desteği için bizimle iletişime geçebilir ve deneyimli çalışma arkadaşlarımızdan destek alabilirsiniz.