Teşekkür not kartları, müşterilerinize gönderebileceğiniz ve minnetinizi sunacağınız kart çeşitlerindendir. Farklı tarzlarda ve tasarımlarda oluşturulan bu kartlar müşterilerinizin kendilerini özel hissetmelerini sağlar. Yaptığınız işin muhteviyatına uygun ya da daha iç açacak ve yüzlerde gülümseme oluşturacak kart tasarımları için ekibimizden destek alabilirsiniz.

İster hazır teşekkür yazıları ile isterseniz boş bırakabileceğiniz bir alana özel isim yazarak müşterilerinize sunabilirsiniz. Çoklu adetlerde olan siparişlerinizde ise firmanıza ait bir slogan ya da kendi seçeceğiniz özel bir ifadeyi bastırabilirsiniz. Çiçekli ya da vektörel şekillerden oluşabilecek tasarımlardan da yararlanabilirsiniz.



Şirket çalışanları, müşteriler veya özel günlerde davetliler için hazırlayabileceğiniz teşekkür not kartını basarbasmaz.com’dan farklı ebat ve adetlerde kolaylıkla sipariş verebilirsiniz. Tasarımınızı sipariş seçeneklerinde yükleyebilirsiniz. Tasarımınız onaylandıktan sonra siparişiniz kapınıza kadar ücretsiz kargo ile ulaştırılır.