Özel günleriniz için düzenleyeceğiniz çeşitli partileriniz olabilir. Bu partilerin de belirli bir konseptte tasarımları ve baskıları olacaktır. Doğum günü, baby shower, nişan, kına, düğün vs gibi özel günler için bir çok tasarım ve baskı seçeneği mevcut. Bu yazımızda, özel günleriniz baskılarını yaptırabileceğiniz çeşitleri sizler için derledik.


Öncelikle bu tarz özel günlere insanları çağırmak için bir davetiyeye ihtiyacınız olabilir. Dilediğiniz konsepte uygun şekilde, yakınlarınızı davet edeceğiniz ve sonrasında bir anı olarak  saklanabilecek türde davetiye tasarımı yaptırmanız mümkün.


Davetinizde vereceğiniz ikramlarınız için kullanabileceğiniz bir kaç baskı seçeneği var. Su şişeleri için etiket, ikram tabakları için kağıt baskı, amerikan servis, peçetelik vs gibi. Bunlar da yine dilediğiniz konsepte uygun olarak tasarlanıp basılabilir.


Davet ettiğiniz yakınlarınıza veya dostlarınıza bir anı olarak magnet baskısı yaptırabilirsiniz. Yine davetinizin konsepti dahilinde siz özel bir tasarım ile özel gününüzü ölümsüzleştirebilirsiniz.


Gelen konuklarınızı karşılamak için ayaklı bir karşılama panosuna ve yine partinize görsel olarak zenginlik katacak bir afiş baskısına ihtiyacınız olacaktır.





Dostlarınızdan hatıra kalması için fotoğraf çekim çerçevesi de bu özel günde olmazsa olmazlardandır.


Yine tercihe göre elde taşınan dövizler, bayrak baskıları, çikolata etiketleri, popcorn kutuları, kitap ayraçları, kupa baskıları, puzzle baskıları vs gibi seçenekler de mevcuttur.


Sizde özel günlerinizde kişiye özel tasarım ve baskılar konusunda yardım almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim için; 0 552 500 00 13 veya info@basarbasmaz.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.