Kurumsal kimlik tasarımlarının en dikkate değer unsurlarından biri de antetli kağıttır. Firmalar arası yazışmalarda antetli kağıt marka bilinirliliğini direkt olarak etkiler. Bundan dolayı da antetli kağıt tasarımı dikkatle yapılmalı ve en uygun olan tasarım seçilmelidir. Diğer yandan antetli kağıt tasarımınızın başka baskı ürünlerinizin tasarımlarıyla da uygun olması elzemdir.

Antetli kağıt, firmaların tanınmaları açısından oldukça önemli bir baskı materyalidir. Tasarımlarının sade ve anlaşılır olması çok önemlidir. Tasarımda kullanılan renkler, firma logosu ile uyumlu olmalıdır. Bu yüzden kurumsal kimlik tasarımı özenle yapılmalıdır.

Baskı sırasında bilinmesi gerekenler

Antetli kağıt baskı için kullanılacak baskı türü işin kalitesini direkt olarak etkiler. Özellikle klasik matbaa yöntemleri ile yapılan baskılarda renk ve baskı hataları ile karşılaşmamak mümkün değildir. Fakat online matbaa ve baskı çözümleri Basarbasmaz ile yaptıracağınız baskılarda son teknoloji makineler kullanıldığı için baskı ve renk hatası yaşamazsınız. Riski en aza indirmek ve daha uygun fiyatlarla online matbaa Basarbasmaz ile sipariş vermek size büyük faydalar sağlar.

Antetli kağıt örnekleri farklı tasarımlar yapabilmeniz için size gereken görsel zenginliği size sağlayacaktır. Daha önce yapılmış başarılı tasarımlara bakmak ve bunlar ilham almak oldukça faydalı olacaktır. 

Antetli Kağıt Örnekleri

Ne istediğini bilenler için başarılı tasarımlara göz atmak, iyi bir tasarım için oldukça önemlidir. Bu antetli kağıt tasarım örnekleri birçok farklı sektörde ve birçok farklı tarzda hazırlanmış örneklerdir. Örnek vermek gerekirse, masa başında faaliyet gösteren bir firmanın antetli kağıt tasarımının sade olması daha başarılı olacaktır. Aşağıda birkaç örneği sizlere sunuyoruz. 



Yazılarımızı faydalı buluyorsanız Basarbasmaz blog bültenimize abone olup, gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.