Resmi işlemlerde kullanılan kaşeler bir çok işletmenin ve tüm kurumsal firmaların temel ihtiyaçları arasındadır. Firma adı, adresi ve iletişim bilgileri ile birlikte tasarlanan kaşeleri basarbasmaz.com adresi üzerinden 3 farklı keçe rengi alternatiflerinden (siyah,mavi ve kırmızı) biri seçilerek sipariş edebilirsiniz.

Kaşe hazırlama yöntemi eskiden silikon bir tabakanın kabartılması ile elde edilirdi. Zaman içinde gelişen teknoloji ile artık daha kısa sürede daha kolay kullanıma sahip kaşeler üretilmeye başlandı. Bunlardan birisi de Flash Kaşe dediğimiz kaşe çeşididir. Yumuşak bir lastik üzerine ışık patlatma yöntemi ile hazırlanan bu kaşeler baskı açısından da uzun süre kullanım sağlar.

Kaşe ihtiyacınızı dilediğiniz ebat ve keçe rengini seçerek istediğiniz miktarda sipariş verebilirsiniz. Sipariş vermeden önce tercih ettiğiniz ebada uygun şablonu kullanmanız sorunsuz bir şekilde temin edilmesini ve hazırlanmasını sağlayacaktır.

Flash kaşe ürünlerinde firma ismi ve iletişim bilgileri başta olmak üzere, ihtiyaç duyduğunuz bilgilerin rahatça tasarımını yaptırabilirsiniz. Şirketlerin ya da kurumsal firmaların ilgili tüm departmanları için olmazsa olmaz bir ürün olan kaşe, kurumsal kullanımın dışında kişisel olarak isim kaşesi şeklinde de kullanılabilir.

Flash kaşenin ebatları 17x43, 20x60, 28x60, 40x40 ve 50x17 olmak üzere dilediğiniz ebadı seçip sipariş edebilirsiniz. Standart kaşe, oval kaşe ve kalem kaşe seçenekleri ile de dilediğiniz modeli seçebilirsiniz. Dilediğiniz renkte ve modelde kaşeleri basarbasmaz.com adresimizden kolayca sipariş edebilirsiniz.

Kurumsal firmaların ya da şirketlerin kaşe baskılarında güvenlik adına istenilen belge vergi levhasıdır. Her hangi bir yanlışlık olmaması açısından belgeyi belirtmeniz faydalı olacaktır.

Kaşe Siparişi Öncesi Dikkat Edilmesi Gerekenler

Flash kaşe siparişinizin tasarımını hazırlarken tüm bilgileri verdiğinizden emin olun.
Flash kaşe ebadını seçerken belirteceğiniz bilgilerin az veya çokluğuna göre lastik alanını doğru seçiniz.
Kullanmak istediğiniz kaşenin modelini ve keçe rengini muhakkak belirtiniz.
Bir tasarıma sahipseniz lütfen doğru tasarımı yüklediğinizden emin olunuz.

Destek için 0552 500 00 13 WhatsApp hattımızdan iletişime geçebilirsiniz.